Η FG Europe Α.Ε. μία από τις μεγαλύτερες και παλιότερες εταιρείες στο χώρο των οικιακών συσκευών. Ιδρύθηκε το 1958 και δραστηριοποιείται στην εισαγωγή και στην εμπορία ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών οικιακών συσκευών, όπως κλιματιστικών για οικιακή και επαγγελματική χρήση, λευκών συσκευών και μικροσυσκευών.

Από το 1988 έως τον Ιούνιο του 2022 η F.G. Europe A.E. ήταν αποκλειστικός αντιπρόσωπος και διανομέας των προϊόντων της Fujitsu General Ltd. (με τα brand names Fujitsu, General, Fuji Electric) ενώ της ανήκει το εγχώριο brand της Eskimo με τις οικιακές συσκευές. Από το 2012 είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος και διανομέας των προϊόντων της Midea Group (με τα brand names Midea, Comfee, Treo, MDV), ενώ πρόσφατα ανέλαβε και τη διανομή των μεγάλων οικιακών συσκευών και μικροσυσκευών για την ελληνική αγορά. Το 2019 συμφώνησε με τη Hitachi Europe Ltd. να αναλάβει τη διανομή των λευκών οικιακών συσκευών HITACHI στην ελληνική αγορά. Έχει δυναμική παρουσία με ισχυρή εξαγωγική δραστηριότητα σε δέκα χώρες της νοτιοανατολικής Ευρώπης. Έχοντας ως έδρα την Ελλάδα και κατέχοντας δεσπόζουσα θέση στην κατηγορία των κλιματιστικών, έχει ιδρύσει άλλες τρεις θυγατρικές εταιρείες, στην Ιρλανδία την FG EUROPE HVAC IRELAND, στην Τουρκία την FG Europe Klima Teknolojileri και στη Μεγάλη Βρετανία την FG Europe UK, ενώ παράλληλα δραστηριοποιείται μέσω τοπικών αντιπροσώπων σε άλλες εφτά χώρες των Βαλκανίων (Βουλγαρία, Αλβανία, Π.Γ.Δ.Μ., Σερβία, Μαυροβούνιο, Βοσνία Ερζεγοβίνη και Ρουμανία). 

Η FG Europe A.E. είναι καθετοποιημένη στο κομμάτι της τεχνικής υποστήριξης και της αποθήκευσης, παρέχοντας συμπληρωματικές υπηρεσίες στους τομείς του Service και των Logistics αντίστοιχα. Στον τομέα των Logistics καλύπτει σχεδόν το σύνολο των αναγκών του Ομίλου στην Ελληνική Επικράτεια, διαθέτοντας εγκαταστάσεις 24.000m2 στον Ασπρόπυργο Αττικής και 1.500m2 στη Γλυφάδα. Για την εξυπηρέτηση των αναγκών της στην Ιρλανδία, την Τουρκία και την Μεγάλη Βρετανία συνεργάζεται με εταιρείες third – party logistics (3PLs). Στον τομέα του Service καλύπτει υπηρεσίες pre & after sales service αναλαμβάνοντας την κάλυψη των εντός και εκτός εγγύησης κλιματιστικών και αφυγραντήρων που διαθέτει στην ελληνική αγορά, ενώ ταυτόχρονα μέσω του εξειδικευμένου τμήματος των Non Residential Projects (Μηχανολόγων Μηχανικών) αναλαμβάνει μελέτες, εγκαταστάσεις και συντηρήσεις συστημάτων κεντρικού κλιματισμού πανελλαδικά. 

Από το 2006 ο Όμιλος Φειδάκη ισχυροποιεί την παρουσία του και στο χώρο της Ενέργειας διευρύνοντας τους τομείς δραστηριοποίησής του μέσω της θυγατρικής εταιρείας R.F. Energy A.E. Η R.F. Energy έχει ως αντικείμενο την εκμετάλλευση ενεργειακών projects, με επίκεντρο τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας (ΑΠΕ). Η FG Europe Α.Ε. συμμετέχει στην RF Energy με ποσοστό 50%.

Η έδρα του Ομίλου βρίσκεται στη Γλυφάδα Αττικής, Λ. Βουλιαγμένης 128.