TOP ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Τεχνολογία Inverter Quattro

Η τεχνολογία Inverter Quattro των κλιματιστικών Midea υλοποιείται σε 4 βασικά σημεία: Flash Heating/Cooling για ισχυρή παροχή ζεστού ή κρύου αέρα άμεσα στον χώρο σας, iEco για χαμηλή κατανάλωση και Gear Change με δυνατότητα επιλογής τριών επιπέδων εξοικονόμησης, Low Ambient Heating/High Ambient Cooling για να είστε σίγουροι ότι θα δουλεύει ομαλά ακόμα και στις πιο ακραίες συνθήκες θερμοκρασίας (έως και -25℃/60℃ εξωτερική θερμοκρασία), και τεχνολογία άνεσης GA Stepless που παραμετροποιεί τη λειτουργία του κλιματιστικού με βάση τις πραγματικές συνθήκες και τα δεδομένα του χώρου!

Super Ιονιστής

Προσφέρει φρέσκο και υγιεινό αέρα, αφού εξαλείφει τις οσμές, τη σκόνη, τον καπνό και τα σωματίδια γύρης, απελευθερώνοντας ανιόντα και κατιόντα.

Φίλτρα

Το σύστημα Διπλού Φίλτρου εξαλείφει τα βλαβερά σωματίδια και τους μικροοργανισμούς σε 2 βήματα, εξασφαλίζοντας φρέσκο και καθαρό αέρα.

Ασύρματος Έλεγχος Wi-Fi

Μέσω της smart εφαρμογής Midea Air, ελέγχετε το κλιματιστικό σας εύκολα και ρυθμίζετε τη θερμοκρασία από απόσταση. Έτσι, μπορείτε να έχετε ήδη την τέλεια θερμοκρασία μόλις φτάσετε σπίτι!

Ενεργειακή Κλάση

Η ενεργειακή κλάση των κλιματιστικών Midea σε όλες τις ζώνες, απόρροια των πολύ υψηλών εποχιακών συντελεστών απόδοσης (SEER & SCOP), μειώνει αισθητά την κατανάλωση ρεύματος, συμβάλλοντας περαιτέρω στη μείωση των εκπομπών ρύπων στην ατμόσφαιρα και εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα τη μέγιστη απόδοση του κλιματιστικού.

Follow Me

Η λειτουργία Follow Me, σας κάνει να αισθάνεστε άνετα στο σημείο που βρίσκεστε κάθε ώρα, αφού ρυθμίζει αυτόματα τη
θερμοκρασία του κλιματιστικού με βάση τις αλλαγές του περιβάλλοντος χώρου, σύμφωνα με τον έξυπνο αισθητήρα που βρίσκεται στο ασύρματο τηλεχειριστήριο.

Golden Fin

Η προστασία πτερυγίων Golden Fin είναι μια υδροφυλλική επικάλυψη που αποτρέπει την ανάπτυξη και διασπορά των βακτηριδίων από τις επιφάνειες του εξωτερικού στοιχείου. Επιπλέον, βελτιώνει τα χαρακτηριστικά διάδοσης της θερμότητας και μειώνει το χρόνο της απόψυξης. Η μοναδική αντιδιαβρωτική χρυσή προστασία της επιφάνειας των αλουμινένιων πτερυγίων τα καθιστά ανθεκτικά σε διαβρωτικούς παράγοντες, όπως βροχή, θαλασσινή αύρα, κ.λπ.

Eurovent

Η πιστοποίηση Eurovent που διαθέτουν τα κλιματιστικά της Midea, γίνεται από έναν ανεξάρτητο Ευρωπαϊκό φορέα μετρήσεων, ο οποίος πιστοποιεί ότι οι αποδόσεις και τα τεχνικά χαρακτηριστικά των προϊόντων Θέρμανσης – Αερισμού – Κλιματισμού, όχι μόνον ακολουθούν τα Ευρωπαϊκά και Διεθνή πρότυπα, αλλά και αποδίδουν/καταναλώνουν τα δηλούμενα από τον κατασκευαστή τους.

R32

To ψυκτικό υγρό R32 που χρησιμοποιούν τα κλιματιστικά Midea είναι επιλογή που συμμορφώνεται με τις τελευταίες απαιτήσεις της Ευρωπαϊκής Περιβαλλοντικής Νομοθεσίας, και συμβάλλει στη μείωση του φαινομένου της υπερθέρμανσης του πλανήτη, για ένα πράσινο μέλλον.

Περίβλημα Diamond Cabinet

Η γρίλια εξόδου ελικοειδούς σχήματος σε συνδυασμό με την ανασχεδιασμένη και βελτιστοποιημένη φτερωτή, βελτιώνουν την παροχή αέρα και μειώνουν το θόρυβο. Το κάλυμα διαμόρφωσης “T” βελτιστοποιεί τη στιβαρότητα του περιβλήματος.

I-Remote Hotel Menu

Ενεργοποιώντας την υπηρεσία I-remote/Hotel Menu μπορούμε να ρυθμίσουμε το εύρος θερμοκρασίας τόσο σε λειτουργία Ψύξης όσο και σε λειτουργία Θέρμανσης. Στη Ψύξη τα όρια ρύθμισης είναι από 17°C έως και 24°C, ενώ στη Θέρμανση από 25°C έως και 30°C. Επιπλέον, ο ιδιοκτήτης/ξενοδόχος έχει πρόσβαση σε ένα ειδικά προσαρμοσμένο menu επιλογών για τη ρύθμιση χρήσιμων παραμέτρων λειτουργίας του κλιματιστικού. Ο σκοπός της λειτουργίας I-remote/Hotel Menu είναι να προσφέρει εξοικονόμηση ενέργειάς αλλά και να συνεισφέρει στην επέκταση της ζωής των κλιματιστικών μονάδων της επιχείρησης.

Οι Σειρές Μας

Σειρά BreezeleSS+

Για πραγματική αίσθηση δροσιάς χωρίς τα ενοχλητικά κρύα ρεύματα αέρα. Το νέο Midea BreezeleSS+ είναι το πρώτο στον κόσμο κλιματιστικό με την καινοτομική περσίδα TwinFlap™, η οποία διαθέτει 7.928 μικρο-οπές για καλύτερη διασπορά του αέρα και τα διπλά πλευρικά πτερύγια S-wing για κάλυψη 360°. Επιπλέον, με τη λειτουργία Speedy Cool Fan θα δροσίσει το χώρο σας μέσα σε 40 δευτερόλεπτα, ενώ με το Τριπλό Φίλτρο Προστασίας και το Φίλτρο Ιονισμού σας εξασφαλίζει καθαρό και υγιεινό αέρα.

Περισσότερα

Κατάλογος 2020

Ξεφυλλίστε τον προϊοντικό κατάλογο της Midea και βρείτε το επόμενο κλιματιστικό σας!

Download